بی سبب نبود آن پیر فرزانه ملت ایران را در این زمان بهتر از مردم زمان حضرت رسول می دانست. برخی ها سعی کردند رابطه امت و امام خمینی را با تعابیر و تفاسیر سیاسی رایج و نگاه جامعه شناسانه خود معنا بخشند و آنرا ناشی از نقش کارزماتیک حضرت امام قلمداد کنند. آنان فکر می کردند با رحلت امام خمینی این عشق و دلدادگی بین مردم و رهبری نظام اسلامی به سردی خواهد گرایید. چه بسا دشمنان اسلام که بارها سیلی محکمی از جایگاه ولایت فقیه خورده بودند، فکر نمی کردند جانشین صالح و شایسته ی ایشان مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای نیز با همان صلابت و درایت کشتی انقلاب را از کوران حوادث و نقشه ها و دشمنی مستکبران عالم به سلامت عبور دهد.
در هفته گذشته مردم انقلابی و ولایتمدار استان کرمانشاه که نمونه ای از انبوه ملت دلداده و عاشق ایران به رهبر و مقتدای خویش هستند، پایان 23 سال صبر و انتظار را با میوه شیرین وصال دیدار زاده ی زهرا به تماشا نشستند. مردم قهرمان و شهید پرور کرمانشاه که آزمون ایثار و مقاومت در راه نظام اسلامی را پس از انقلاب اسلامی به ویژه هشت سال دفاع مقدس به شایستگی پشت سر گذاشته اند حقیقتا تابلویی واقعی از عشق و دلدادگی مکتبی خود را نسبت به مقام معظم رهبری به تصویر کشیدند. مکتبی که ریشه در مکتب سرخ علوی و حسینی دارد. مکتبی که با عقل حسابگر مادیّون و دور ماندگان از تشیّع راستین، از فهم و درک آن عاجزند.
آری حضور بی نظیر و بیاد ماندنی مردم خطه ی کرمانشاه از رهبر و مقتدای خود جهانیان را مبهوت و سرگشته از دلدادگی امت و امام نمود. این است رمز پایداری و ماندگاری یک مکتب، یک انقلاب سرخ که تا اعماق جانهای مشتاق زبانه می کشد.
۱۰ نکته آموزنده از حضرت رضا (ع)
گوشه ای از سخنان نغز و کلمات آموزنده امام هشتم (ع)
1- سکوت و دم فرو بستن از کلام نابجا از درهای حکمت است و محبّت دیگران را جلب می کند و راهنمای انسان بر هر امر خیری است.
2- دوست هر کس عقل او و دشمنش جهل و نادانی اوست.
3- محبّت به مردم نیمی از عقل است.
4-عقل کسی کامل نیست مگر اینکه در او ده خصلت باشد: از او امید خیر برود، مردم از شر او در امان باشند، کار خوب دیگران را بزرگ بشمارد - گرچه کوچک باشد، کار خوب خود را کم بشمارد- گرچه زیاد باشد، از مراجعه دیگران برای احتیاجاتشان خسته نشود، در طول زندگی از طلب علم خسته و دلسرد نشود، فقر در راه خدا را از ثروت بیشتر دوست بدارد، ذلّت در راه خدا از عزّت در کنار دشمن خدا برایش محبوب تر باشد، و میل او به گمنامی از مشهور شدن بیشتر باشد. اما خصلت دهم که خیلی مهم است این است: همه را از خود بهتر و پرهیزگارتر ببیند. وقتی شخص بد و پستی را ببیند، بگوید او بهتر از من است، زیرا چه بسا خیر او در درونش پنهان است، بر خلاف خیر من که ظاهر است. و اگر فردی را ببیند که از خودش بهتر و پرهیزگارتر است، برای او تواضع کند تا به درجه او برسد. و چون این خصلت را دارا شد، بزرگواری اش بالاتر می رود، خیر و خوبی اش بهتر و پاکتر میگردد، پاداش نیکو دریافت میکند و سرور اهل زمان خود میشود.
5- زمانی خواهد رسید که اگر عافیت ده قسمت بشود، 9 قسمت آنها در کناره گیری از مردم محقق میشود و یک قسمت دیگر در سکوت.
6- کمک به یک فرد ضعیف بهتر از صدقه دادن است.
7- مؤمن در حال غضب هم از دایره حق بیرون نمیرود و در حال رضایت هم در باطل داخل نمیگردد و هرگز بیش از حق خود مطالبه نمیکند.
8- هرگاه بندگان خدا گناهان تازهای انجام دهند، که سابقه نداشته است، خداوند هم آنها را به بلاهایی تازه مبتلا می کند که پیش از آن ندیدهاند و نمیشناسند.
9- روزی حضرت رضا علیه السلام از یکی از غلامان خود پرسید:«آیا امروز چیزی در راه خدا انفاق کرده اید؟» غلام گفت:«نه.» امام فرمود:«پس خداوند از کجا به ما عوض دهد؟! برو چیزی در راه خدا انفاق کن، حتی اگر یک درهم باشد.»
10- حضرت رضا علیه السلام به ریان بن شبیب فرمود: «اگر خوشحال میشوی که با ما در درجات بلند بهشت باشی، پس برای اندوه ما اندوهناک و برای خوشحالی ما مسرور باش! بر تو باد دوستی ما اهل بیت. بدان اگر کسی سنگی را دوست بدارد، خداوند او را در روز قیامت با آن سنگ محشور میفرماید.»