تسلیت وفات کریمه اهلبیت حضرت معصومه (س)
کـریـمـه اهـل بـیـت (ع)
نهالى که در بوستان امامت بروید و از آب عفاف و نور فضیلت سیراب شود و توان بگیرد و با گذشت زمان خود به شاخه اى پربار و زیبا از " شجره طیبه " دودمان رسول تبدیل گردد ، اگر " کریمه اهل بیت " نام نگیرد ، پس چیست ؟
این دختر فرزانه که به " فاطمه معصومه " می شناسیمش ، در روز اول ذی القعده سال 183 هجرى در مدینه دیده به دنیا گشوده است د رخانه ای که پدرى چون " امام کاظم " (ع) و برادری چون رضا (ع) در آن می زیسته ، بزرگ می شود . نام مادرش را " خیزران " ، یا " نجمه " یا " اروی " دانسته اند ، که کنیزی است لایق و پاک ، و چون حضرت رضا (ع) را به دنیا می آورد ، " طاهره " نامیده می شود .
فاطمه معصومه ، در دامان ایمان و پاکی می کند و در چشمه عفاف و عصمت و علم و حکمت ، به طهارت روح و جان می رسد . نسب و تبارش نبوی و فاطمی و علوی است . از طرف مادر به امام مجتبی (ع) و از طرف پدر به امام حسین (ع) می رسد . (4)
عبادت و ادب ، شاخ و برگ روییده بر این " سروِ پاکدامنی " است.
ویژگیهای روحی و خصایص فردی سبب شده که با لقب " کریمه اهل بیت " در زبان عالمان و فقیهان شیعه یاد شود . لقبی که از میان بانوان اهل بیت ، تنها به او اختصاص یافته است . لقبهای دیگرش نیز ، هر یک گویای کمالات والای اوست ؛ از جمله " محدّثه " ، " عابده " ، " مقدامه" و " معصومه " ، که هم نامها و لقبهایش و هم ارزشها و فضایلش ، یادآور مادر والا قدرش ، عصمت هستی و حبیبه خدا ، حضرت زهرا (س) ست . از میان دختران امام کاظم (ع) این بانو با فضیلت ترین آنان به شمار می رود .
از جمله فضیلت های این بانو ، " مقام شفاعت " است . در روایتی از امام صادق (ع) تصریح شده است که با شفاعت آن حضرت ، عدّه بسیاری از شیعیان وارد بهشت می شوند .
در متن زیارتنامه آن حضرت نیز درخواست می شود که شفیع ما برای ورود به بهشت شود ( یا فاطمه اشفعی لی فی الجنّه ) ، چرا که نزد خداوند شأن و مقام والایی دارد ( فانّ لکِ عندالله شأناً مِنَ الشأن).